Безконтактна автомийка «під ключ» Green Wave – це досконале поєднання всіх процесів та деталей. Ваш автомийний бізнес немає конкуренції!

Як не потрапити на «крючок» недобросовісних компаній, що пропонують розпочати власний бізнес? Яким чином оминути підводні камені та стати успішним підприємцем? Де закуповувати обладнання для автомийки гарної якості без фінансових втрат? На цю тему хочемо з Вами поговорити, адже скільки українців прагнуть розвивати своє, але часто потрапляють до жадібних хижих лап шахраїв.

Безконтактна автомийка: прибутково за умови чесності

Тут треба заручатися підтримкою надійних партнерів в обличчі виробників та представників франшизи. На жаль, сьогодні існує незліченна кількість підрядних фірм, що рекомендують почати власну справу у сфері автомийних комплексів та разом із тим приховують від майбутнього підприємця багато важливої інформації. Більше того, можна добре вскочити у халепу та «погрузнути» у фінансовій прірві.

Грін Вейв - автомийки самообслуговування "Під ключ"

Так звані мийки самообслуговування «під ключ» часто-густо недоукомплектовуються, обіцяють франчайзі «повний фарш», а натомість ті отримують головний біль та суттєву нестачу фінансів. Типова афера у мийному бізнесі – неврахування якогось пункту плану або неочікувані витрати на певні технічні аспекти, доплати за окремі види робіт. Не потрапте на цей «гачок залежності», бо підрядник висмоктуватиме з Вас останні гроші та нерви! Запам’ятайте, якщо у процесі будівництва/монтажу з Вас починають вимагати додаткові інвестиції – припиняйте співпрацю негайно!

Клапани для мийок задарма прямісінько з Китаю? Чергова пастка для довірливих підприємців?

Технічне оснащення – «серце» будь-якого процесу та власне бізнесу. Важливо усвідомити: якісні комплектуючі елементи/машини не можуть бути дешевими, адже цього просто не передбачає технологія дорого вартісної збірки! До прикладу, системи високого тиску від Грін Вейв здатні працювати роками без серйозного технічного втручання, чи здатний на таке дешевий китайський непотріб?

Хитрі до наживи підрядні компанії намагаються нав’язати клієнту неякісне устаткування, яке начебто відповідає усім європейським чи американським стандартам. По факту є наступне: через рік ілюзорної втіхи від доступного оснащення мийки усе йде шкереберть і виникає потреба замінювати обладнання. Гадаєте, вдасться отримати компенсацію? Зась! Вас стовідсотково звинуватять у неправильній експлуатації і тоді почнеться систематичне викачування грошей, які ще навіть не покрили раніше вкладених інвестицій.

Якщо мати помпи для автомийки Cat Pums, клапани німецького виробництва Burkert, частотний перетворювач Schneider, фірмовий промисловий контроллер мийкою та правильні облицювальні панелі – такого не трапиться, бо справжня якість витримує інтенсивне використання і випробування часом. Висновок: не жалійте коштів на якісну техніку і матеріали, шукайте та обирайте найкраще для себе, бо така інвестиція є перспективною та дієвою.

Не стійте на одному місці, розвивайтеся, шукайте нове та досконаліше! Франчайзер пропонує застаріле? Женіть його від себе під три чорти!

Якісне обладнання для мийок самообслуговування від компанії Грін Вейв

Якість комплектуючих, про яку ми вже згадували раніше, та їх поєднання між собою мають неабияке значення для розвитку Вашого мийного бізнесу. Тут доречно згадати, наприклад, про рами та колектор з нержавіючої сталі. Агресивне середовище, вплив автохімії та постійний контакт з водою можуть добряче зіпсувати обладнання та швидко вивести його з експлуатаційного стану.

Харчова сталь, нержавійка у народі, зберігає не лише презентабельність конструкції в цілому, але й усі внутрішні механізми мийки. Інші альтернативні та аналогічні матеріали мають недовготривалий ефект, пришвидшують поламку та змусять Вас витрачати зайві кошти. Готові до незапланованих витрат? Якщо ні – ретельно вивчайте процеси і технології!

 

Комплектація автомийного комплексу Green Wave – чудова можливість заробляти без впливу людського фактору!

Повнота, достовірність інформації ключові до створення і просування прибуткового бізнес-проекту. Наша компанія вирізняється серед інших стовідсотковою відкритістю та прозорістю у роботі. Маємо на увазі наступне:

  • Даємо чесні, реальні цифри щодо рентабельності проекту, оцінюємо ризики та унеможливлюємо їх.
  • У бізнес-плані та кошторисі закладено ПОВНУ комплектацію – тому жодних «сюрпризів» не виникне.
  • Підтримуємо та супроводжуємо Вас на кожному етапі. Навіть після відкриття комплексу будемо на зв’язку, навчатимемо і консультуватимемо за потребою.
  • Працюємо згідно чинного законодавства, не завищуємо статистичних даних, надаємо всі сертифікати на будь-яку продукцію.
  • Постачаємо професійне обладнання виключно оригінальної якості – електродвигун Nicolini, помпи Cat pumps, клапани Burkert та Camozzi, дозатор Dosatron, компрессор Fiac, насоси Espa, комплектуючі PA, та аксесуари R+M, перетворювачі частоти Schneider, автохімія власного виробництва.

Автомийка самообслуговування «Грін Вейв» – Ваш ключ до успіху!