Скільки коштує відкрити мийку "під ключ" в Україні?

Ви досі вагаєтеся, чи варто почати власний бізнес? Не знаєте, скільки коштує відкрити МСО, але хочете розвиватися саме у цьому напрямку? Тоді green-wave до Ваших послуг! Ми розписали кожний пункт, враховуючи повну закупку обладнання, монтаж і будівництво.

Автомийка самообслуговування: вартість бізнес-пакетів

Якщо Вас цікавить наша автомийка самообслуговування, вартість та опис пакетів, комплектація — вони описані на нашому веб-сайті. Ви можете обрати готові пакети послуг з урахуванням усіх своїх побажань, можливостей та вимог до майбутнього підприємства. Наразі пропонуємо: 

  • SMART-пропозиція. Середній чек від 77.857 (2 пости 7 програм) до 100.000 (4 пости 4 програми). Базовий спрощений пакет, ідеальний для старту Вашого бізнесу, передбачає весь необхідний мінімум для роботи — маленька і компактна мийка самообслуговування. Купити також можна додаткову кількість аксесуарів, таких як умивальник, порохотяг тощо.
  • PREMIUM. Збільшена кількість постів, потужніше устаткування та ширший комплекс послуг. В залежності від обраного пакета вартість сягає від 153.557,5 (5 постів 7 програм) до 221.500 (8 постів 7 програм). Професійна повноцінна мийка самообслуговування, ціна в Україні на обладнання та монтаж приємно Вас вразять! Цей пакет виправдовує інвестиції на 100%, адже допомагає заощаджувати електроенергію завдяки частотним перетворювачам, що контролюють водопідготовку та подачу води.

З повним прайсом та переліком комплектації можна знайомитися у відповідному розділі сайту “Грін Вейв”. Усі ціни вказані у євро.

Чому так вигідно купити автомийку самообслуговування у Green Wave?

Звичайно, Ви можете самостійно покроково будувати мийку та поступово замовляти обладнання через посередників. Але навіщо такий клопіт, якщо можна одразу готову купити автомийку самообслуговування? Ми вже не перший рік займаємося будівництвом та постачанням приладдя від офіційних виробників, тому як ніхто інший знаємо, що саме заслуговує уваги та що ліпше придбати для свого бізнесу. Чому вигідно купувати готові проєкти у нас:

  • Наша мийка самообслуговування під ключ заощадить Вам час і кошти, ми самі все зробимо у кращому вигляді, повністю беремо на себе відповідальність за будь-який етап роботи.
  • Ми співпрацюємо з такими брендами як Nicolini, Cat Pumps, Burkert, Camozzi, Espa, R+M, Dosatron. У нас завжди можна придбати тільки оригінальну продукцію оптимальної вартості.
  • Гарантуємо рентабельність мийки самообслуговування. Ми прорахували бізнес-план, прописали у ньому ризики та перспективи, тому гарантована окупність в середньому 37-50 місяці (у Києві цей термін скорочується вдвоє).
  • Консультуємо, підтримуємо та постачаємо комплектуючі навіть після початку роботи автомийки. Ціна наших послуг значно нижча, аніж у конкурентів!

Якщо у Вас виникли питання, будемо раді відповісти на них за вказаними на сайті телефонами!