Cat Pums 350 - помпа преміум класу для автомийних комплексів самообслуговування. Грін Вейв рекомендує!

Будь-яка мийка високого тиску, запчастини повинна мати високотехнологічні та професійні, які гарантуватимуть довготривалу експлуатацію та надійну злагоджену роботу. Від якості елементів даного сегменту залежить наскільки ефективно працюватиме вся система, як часто доведеться втручатися у процес та корегувати його, вдосконалювати, ремонтувати чи замінювати.

Помпа Cat Pumps для автомийки – вибір компанії «Грін Вейв»!

Самий надійний насос зворотно-поступального руху триплекс у своєму класі. Завдяки особливій конструкції досягає високих показників і низького рівня зносу. Не дарма більшість провідних виробників МСО обирають саме Кет Пампс 350, адже він зарекомендував себе у всьому світі. Важливі переваги:

  • Надійність.
  • Універсальність.
  • Доведена ефективність.
  • Тривала експлуатація, що повністю виправдовує вартість.

Обладнання для автомийок від Green Wave передбачає використання цього насосу, позаяк аналогічне устаткування від інших брендів не спроможне скласти гідну конкуренцію. Помпа Cat Pumps входить до комплектації нашої системи мийок, основуючись на згаданих перевагах – працюємо, без перебільшення, з найкращими!

Автомийка високого тиску Green Wave використовує досягнення лідерів світового ринку. Працюючи з професіоналами, сам досягаєш відповідного рівня!

Японський виробник здавна відомий високотехнологічними та провідними рішеннями. Декілька особливостей зазначеного механізму:

  • Кривошипно-шатунний привід.
  • Керамічні поршні.
  • Робоча частина з нержавіючої харчової сталі – відмінний захист від корозії та негативного впливу води.
  • Приводиться у дію електродвигуном Ніколіні (Італія).
  • Вага 10 кг; робочий тиск складає 100-140 бар; температура рідини досягає максимальної позначки у 71 °С; швидкість до 1.420 обертів на хвилину; продуктивність – до 15 літрів за вказану одиницю часу.

Обладнання для мийки самообслуговування "під ключ" має бути виключно професійним, від перевіреного виробника, тоді є гарантія плідної та довготривалої роботи без втручань і додаткових комплектацій. Наша компанія співпрацює з японським виробником напряму – це можливість для Вас отримати насоси і двигуни за кращою ціною. Звертайтеся до менеджерів за вказаними телефонами – розповімо докладніше, відповімо на усі запитання!